Restaurant, kantine og café


Stort udvalg af kokketøj, forklæder, viskestykker samt duge og servietter til din restaurant

Hos Vaskeriet Neptun tilbyder vi dig et bredt sortiment inden for duge og servietter i mange farver og størrelser – alt i høj kvalitet – og perfekt til at få din restaurant op på højeste niveau.

Hos Vaskeriet Neptun leverer vi en kvalitetsløsning, der passer til ditn virksomheds miljø. Vi tilbyder en bred vifte af tekstiler til alle formål i restaurations branchen – duge, servietter og viskestykker m.m. i et bredt udvalg af farver og stilarter. Du kan vælge frit mellem enkeltstående produkter, eller sammen med os sammensætte den helt rigtige pakke til jer.

Vaskeriet Neptun er også stærke på kokke- og tjenertøj. Alt tøj vil være personlig opmærket med stregkode, så der altid er styr på, hvor tøjet befinder sig – og dermed sikrer høj leveringssikkerhed.

Viskestykker kan Vaskeriet Neptun levere både som bulk i sække eller pænt rullede. Begge typer er viskestykker i høj kvalitet med god sugeevne.


Præsentabelt kokketøj og tjenertøj

Hos Neptunas tilbyder vi førsteklasses tekstilservice til restauranter. Vores ekspertise sikrer, at dit kokketøj og tjenertøj altid er rent og præsentabelt, så du kan fokusere på at skabe fantastiske oplevelser for dine gæster.

Miljøvenlige Klude

Vores miljøvenlige klude er designet til effektiv rengøring i restaurantmiljøer. Med Neptunas får du en pålidelig løsning, der holder dine overflader rene og dine gæster trygge.

Eksklusivt Kokke- og Tjenertøj

Vores brede udvalg af kokke- og tjenertøj kombinerer funktionalitet med stil. Tilpasset dine behov, sikrer vi, at dit personale altid ser skarpt og professionelt ud.

Dedikeret Tekstilservice

Neptunas forstår vigtigheden af detaljer i restaurationsbranchen. Vores tekstilservice er skræddersyet til at møde de unikke krav i dit køkken og din spisesal, så du kan levere en uovertruffen serviceoplevelse.

Vores kokketøj er certificeret efter nogle af branchens skrappeste krav, så I kan have god samvittighed. 

Kontakt os
Vi sidder klar til at hjælpe dig