Vaskeriet Neptun Dybvad A/S | Falkevej 1 | 9352 Dybvad | Tlf. 98 86 41 41 | Fax 98 86 48 97 | info@neptunas.dk

Restaurant, kantine og café

Stort udvalg af kokketøj, forklæder, viskestykker samt duge og servietter

Hos vaskeriet Neptun kan vi tilbyde dig et sortiment at duge, servietter i et utal af farver og størrelser i mange kvaliteter.

Hos vaskeriet Neptun er vi meget bevidste om vores rolle og forpligtelse til at levere en kvalitetsløsning der passer til dit miljø. Derfor tilbyder vi en bred vifte af tekstiler til alle formål i restaurations branchen – duge, servietter og viskestykker m.m. i et bredt udvalg af farver og stilarter. Du kan vælge frit mellem enkeltstående produkter, eller sammen med os sammensætte den helt rigtige pakke til jer.

Vaskeriet Neptun er også stærke på kokke- og tjenertøj. Alt kokke- og tjenertøj vil være personlig opmærket og mærket med stregkode så der altid er styr på hvor kokketøjet befinder sig, hvilket giver dig en meget høj leveringssikkerhed

Viskestykker kan vaskeriet Neptun levere både som bulk i sække eller pænt rullede, begge typer er viskestykker i høj kvalitet med god sugeevne.

På det mere praktiske niveau har vi mere end 75 års erfaring med de belastninger, som tekstilerne udsættes for lige fra almindelig snavs til væsker og fedt. Det giver dig sikkerhed for vores levering af tekstiler, der ikke efterlader tvivl om kvaliteten af dit sted.

Vi har stor fokus på miljøet

Vaskeriet Neptun har i marts 2011 investeret over 2 mio. kr i miljø tiltag der reducere energiforbruget med op til 50%

Læs mere her